Loading...
 

Inderdaad. Dit portal is in het leven geroepen om jou te kunnen helpen als je met vragen zit of tegen problemem aanloopt. Maar het helpen kunnen wij, de mensen die dit portal hebben opgezet, niet alleen. DinamoUsers is een portal voor geinteresserden in en gebruikers van (o.a.) de producten van VPEB en DinaSys, maar wat ons betreft ook DOOR deze gebruikers!


Jouw bijdrage

Iedereen met een "upgraded account" status op dit portal, en dat is in principe iedereen die producten van VPEB of DinaSys gebruikt, kan op dit portal zijn/haar bijdrage leveren. Wat wij bijzonder op prijs stellen:

  • Als je een vraag hebt die van algemeen nut zou kunnen zijn, stel deze dan bij voorkeur op het forum op DinamoUsers en niet in een privé mail. Er zijn weinig "domme" vragen en door de vraag in het openbaar te stellen kunnen anderen hiervan (en van de antwoorden) ook weer leren. Bovendien is de kans groot dat je sneller antwoord hebt, want op dit portal zit een schat aan belangrijke kennis en ervaring!
  • Reageer gerust op posts in het forum als je daaraan een zinvolle bijdrage denkt te kunnen leveren
  • DEEL jouw kennis en ervaringen! Het is geweldig als je iets leuks en nieuws hebt ontdekt of gerealiseerd op je zolder, in je kelder, of waar dan ook je je hobby bedrijft. Het is nog veel mooier als je je medehobbyisten van dit moois op de hoogte brengt. Dat kan door bestanden te publiceren in de file-galleries, maar ook door je eigen wiki-pagina te schrijven. Weet niet hoe? Lees eens in de handleiding. Het is echt heel simpel. Voorbeelden bekijken? Kijk eens op de gebruiker-pagina's
  • DinamoUsers is oorspronkelijk opgezet in het Nederlands en dat blijft een primaire voertaal. Er is echter een toenemende belangstelling van niet-Nederlands sprekende/lezende medeburgers. Dit portal is op dit moment 2-talig opgezet (Nederlands en Engels). Iedereen die dat wil kan helpen de kennis te vertalen naar het Engels. Geen vloeiend Engels is geen probleem, een Engelstalige gebruiker heeft immers ook de mogelijkheden zijn/haar bijdrage te leveren en kan jouw fouten gewoon corrigeren. Andere talen, Duits en Frans bijvoorbeeld? Wat ons betreft geen probleem. Ze kunnen aan DinamoUsers worden toegevoegd, mits er iemand is die de vertalingen naar die talen begeleidt! Meer weten? Zie i18n

Alvast hartelijk dank!

Page last modified on Monday 09 November, 2009 13:36:32 CET
British English (en-uk)Dutch (Nederlands, nl)German (Deutsch, de)